wp82ec8915.png
wpe0ae3a5d.png
wpc908500e_0f.jpg
wp28fc41a2.png

In de woning

 

Ventilatie

In uw studio bevinden zich twee wandventilatoren. De eerste is aanwezig in de badkamer. Deze ventilator draait continu, maar is zelfregulerend. De ventilator is voorzien van een CO2 en een Hygrostaatmeter (vochtmeter). Deze ventilator gaat dus “spontaan” harder en zachter draaien op basis van de gemeten luchtkwaliteit.

 

De tweede afzuigator is geplaatst naast de toegangsdeur boven de ruimte voor het kooktoestel, deze is met de schakelaar in- en uit te schakelen.

 

Rookmelder

In de studio hangt aan het plafond een rookmelder. Dit is een “stand-alone” rookmelder die alleen reageert op rookontwikkeling in uw unit. Deze kunt u niet uitschakelen. Indien de rookmelder af gaat is er sprake van rookontwikkeling. Indien blijkt dat deze rookmelder “vals” alarm geeft door bijvoorbeeld kookactiviteiten zonder gebruik van de afzuigventilator, dient u de ruimte te ventileren. De rookmelder zal dan vanzelf uitgaan.

 

Indien de batterij vervangen dient te worden hoort u met enige regelmaat een pieptoon. U kunt de batterij vervangen door de beschermkap los te klikken en te verwijderen. Na het vervangen van de batterij dient te allen tijde de beschermkap terug geplaatst te worden.

 

Watertoevoer

De watertoevoer tot uw studio kunt u afsluiten met de afsluitkraan in de meterkast. Verder zitten er onder uw keuken- en wastafelmengkraan twee afsluitkraantjes. Deze staan altijd helemaal open en zijn er geplaatst om een kraan te kunnen vervangen. Indien blijkt dat u een te lage waterdruk heeft op uw kraan, dan kan het zijn dat deze kraantjes niet volledig open staan, deze kunnen vervolgens geheel opengedraaid worden.  

 

CAI- / Glasvezelaansluiting

Uw studio is voorzien van zowel een CAI- als een glasvezelaansluiting t.b.v. telefoon, internet en televisie/radio. Voor werking / beschikbaarheid van dit systeem verwijzen wij u naar de desbetreffende provider afhankelijk van het gewenste product. Om een tv signaal of internet te krijgen dient u een contract af te sluiten met Ziggo of Reggefiber.

 

Louvredeuren

Aan de buitenzijde van uw studio zijn twee louvredeuren aangebracht. Deze kunnen worden gebruikt als zonwering. Het betreft een handbediend systeem, bediening is mogelijk na opening van de ramen.

 

Intercom

Uw studio is voorzien van een intercomsysteem. Indien er voor u wordt aangebeld bij de centrale entree, dan kunt u de desbetreffende bezoeker te woord staan via de telefoonhoorn. Indien u besluit de bezoeker toegang tot het complex te geven, dan kan dat middels het indrukken van de onderste knop naast de hoorn. Hierna zal de poort korte tijd ontgrendelen en kan de bezoeker het complex betreden.

 

U bevindt zich hier: Projecten / Studio’s Vrydemalaan Groningen / In de woning

wpdbdcecf7.png

wpfe85274d.png

wpd899f980.png

wp61438066.png

wpff6f3b38.png

wpe9594fbc.png

wpf2e1ce0b.png

wp7e637121.png

wp4be35fa2.png

wp661a880f.png